Κίνα Ενιαίοι υπερυψωμένοι γερανοί δοκών κατασκευαστής

Co. γερανών Magicart Xinxiang, ΕΠΕ

Προωθήστε την επιχείρηση του πελάτη

 

Νέα

October 12, 2021

MAGICART μελανώνει μια σύμβαση με έναν γαλλικό πελάτη για τον ανεφοδιασμό δύο συνόλων γερανών

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MAGICART μελανώνει μια σύμβαση με έναν γαλλικό πελάτη για τον ανεφοδιασμό δύο συνόλων γερανών  0

Συγχαρητήρια!

 

MAGICART υπέγραψε μόλις μια σύμβαση με έναν γαλλικό πελάτη για την παροχή, την εγκατάσταση, την ανάθεση και την κατάρτιση δύο συνόλων γερανών. Ευχαριστούμε ειλικρινά τον πελάτη για την υποστήριξη και να εμπιστευθούμε των προϊόντων μας. Οι γερανοί θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τον πελάτη να παρέχει το αποτελεσματικότερο σύστημα προώθησης αέρα για να προωθήσουν την εξανθράκωση των θαλάσσιων μεταφορών. Η κινητήρια δύναμη είναι η επιθυμία να παραχθούν οι ισχυρές περιβαλλοντικές επιδράσεις μέσω της αληθινά υβριδικής προώθησης σκαφών.

 

Τέσσερις μήνες αργότερα, ο γερανός θα μεταφερθεί στη Γαλλία. Εκείνη τη στιγμή, MAGICART θα αποστείλει επίσης τους αφιερωμένους τεχνικούς και τους μηχανικούς στη Γαλλία για την εγκατάσταση, την ανάθεση και την κατάρτιση. Σαν συνεργάτη, MAGICART θα παράσχει τις μακροπρόθεσμες υπηρεσίες για να υποστηρίξει την τοπική επιχείρηση του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας