Κίνα Ενιαίοι υπερυψωμένοι γερανοί δοκών κατασκευαστής

Co. γερανών Magicart Xinxiang, ΕΠΕ

Προωθήστε την επιχείρηση του πελάτη

 

Νέα

April 12, 2023

Το Magicart συνεργάζεται με τη λιμενική αρχή του Γκουάμ να ενισχύσει τη φόρτωση λιμένων και την αποδοτικότητα και την ασφάλεια εκφόρτωσης.

Η επιχείρησή μας και η λιμενική αρχή του Γκουάμ έχουν αναγγείλει την υπογραφή μιας συνεταιριστικής συμφωνίας για ένα νέο πρόγραμμα αλυσίδων πρόσδεσης. Αυτή η συνεργασία στοχεύει να παρέχει στη λιμενική αρχή του Γκουάμ τις αλυσίδες και τους δεσμούς για να εξετάσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και της εκφόρτωσης του φορτίου στους λιμένες, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και ενισχύοντας την ασφάλεια.

 

Σαν σφαιρικό ηγέτη στις λύσεις τεχνολογίας, η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη στην προώθηση της εφαρμογής των υλικών ανοξείδωτου στη βιομηχανία λιμένων. Οι αλυσίδες και οι δεσμοί μας είναι βασισμένοι στην πιό πρόσφατη τεχνολογία και αποτελούνται από τα υψηλής αντοχής υλικά, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποδοτικότητα και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του χειρισμού φορτίου, μπορεί να αντισταθεί τα υψηλά φορτία ενώ επίσης όντας ανθεκτική και αντιδιαβρωτική, κατάλληλος για τα διάφορα περιβάλλοντα λιμένων.

 

Ο αντιπρόσωπος της λιμενικής αρχής του Γκουάμ δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία χαρακτηρίζει τη δέσμευση της λιμενικής αρχής του Γκουάμ για την παροχή των πιό υψηλών επιπέδων υπηρεσίας και υποστήριξης για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Magicart συνεργάζεται με τη λιμενική αρχή του Γκουάμ να ενισχύσει τη φόρτωση λιμένων και την αποδοτικότητα και την ασφάλεια εκφόρτωσης.  0

Στοιχεία επικοινωνίας