Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd

Κίνα Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd
Εργοστάσιο Επισκόπηση Έδρα Υπαίθριος γερανός ατσάλινων σκελετών για τα αγαθά γερανός ανταλλακτικών Εργαστήριο υπερυψωμένων γερανών πλατφόρμα δοκιμής ανελκυστήρων 32 τόνου

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Yuantai
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ομάδα Dongqi είναι μια sino-ξένη κοινοπραξία. Η ομάδα αποτελείται από τα υποκαταστήματα: Co. μηχανημάτων Dongqi Henan, ΕΠΕ (κατασκευή), Co. Import&Export μηχανημάτων γερανών Henan Yuantai, ΕΠΕ (εξωτερικό εμπόριο).

 

Η Co. μηχανημάτων Dongqi Henan, το ΕΠΕ, με μια περιοχή 240,000m2, η ακαθάριστη επένδυση RMB yuan και καταχωρημένο κεφάλαιο 240 εκατομμυρίων RMB 108 εκατομμύρια yuan, έχουν περισσότερους από 3.600 υπαλλήλους, του οποίου ο αριθμός managerual και τεχνικού προσωπικού είναι 500, και του πρεσβυτέρου ο μηχανικός είναι περισσότερο από 70. Έχει περισσότερο από 2,000sets του εξοπλισμού παραγωγής και ανίχνευσης και καυχάται μια ετήσια περιεκτική ικανότητα παραγωγής των γερανών μέχρι 10.000 περίεργα σύνολα, με την αξία παραγωγής που φθάνει σε RMB 1,5 δισεκατομμύρια yuan. Έχοντας την τεχνική συνεργασία με πολλούς διάσημους κατασκευαστές μηχανημάτων ευρωπαϊκός-ύφους όπως τη Μεγάλη Βρετανία SZW, γερμανικό NORD, γερμανικό SIMENS και γαλλικός Σνάιντερ ηλεκτρικοί, η επιχείρηση δεσμεύεται στην καινοτομία και την ανάπτυξη της τεχνολογίας γερανών ευρωπαϊκός-ύφους και προσπαθεί να κάνει την ομάδα Dongqi ένα εσωτερικό και διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα.

Η Co. Import&Export μηχανημάτων γερανών Yuantai Henan, ΕΠΕ αποτελείται από τις πωλήσεις, ηλεκτρονικό εμπόριο, τμήμα υπηρεσιών, δεσμεύει το εξωτερικό εμπόριο της ομάδας. Υπάρχουν περισσότερα από 300 emploees σε επιχείρησή μας, 200 πωλητές και 50 άτομα στο τμήμα υπηρεσιών. Οι πελάτες μας διανέμουν σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, Ρωσία, ανατολική Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, Αφρική και άλλες περιοχές, τα προϊόντα χαιρετίζονται από όλους τους πελάτες.

 

Η επιχείρηση κατασκευάζει κυρίως τέτοια προϊόντα: διάφορη γέφυρα ευρωπαϊκός-ύφους, γερανοί ατσάλινων σκελετών, ηλεκτρικός φραγμός ευρωπαϊκός-ύφους, κ.λπ. Μερικά βασικά τμήματα πυρήνων είναι αρχικό προϊόν της Μεγάλης Βρετανίας SZW. Οι δομές κατασκευάζονται με αυστηρά να ακολουθήσουν τα πρότυπα τεχνολογίας ευρωπαϊκός-ύφους, έτσι ώστε η γενική απόδοση φθάνει στο προηγμένο παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα ισχύουν ευρέως στους πολλαπλάσιους τομείς όπως ο χάλυβας, η ηλεκτρική δύναμη, η πετροχημική βιομηχανία, το κτήριο μηχανών, η πολεμική βιομηχανία, οι διοικητικές μέριμνες αποθηκών εμπορευμάτων και η κατασκευή χάρτου. Θα σας προσφέρουμε τα καλύτερα σχέδια και θα παράσχουμε στους κατάλληλους γερανούς ευρωπαϊκός-ύφους υψηλών προτύπων την ιδιαίτερα-αποδοτική τεχνολογία και τον οικονομικό δείκτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Yuantai Crane Machinery Import&Export Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason

Τηλ.:: 8637165760775

Φαξ: 86-371-65760775

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)